top of page

Vi

          ble etablert som et datterselskap av Prosjektmester AS (PM) våren 2019. Vi ble stiftet for å kunne møte markedets stadig økende behov for en servicepartner som kan utføre de små og mellomstore jobbene i både næringssegmentet samt rehabiliterings -, ombyggings og tilbyggs (ROT -) markedet.

Prosjektservice AS består i dag av personell som tidligere arbeidet i PM systemet, og vi har alle høstet gode rutiner og erfaring fra tiden vår der.

 

Ledelsen i Prosjektservice AS, består av bygg - og tømrermestere med lang erfaring fra yrket og med en genuin interesse for faget. Ledelsen har også eierinteresser i selskapet, og arbeider daglig med å besørge en trygg arbeidsplass for våre ansatte og forutsigbare prosjekter for våre kunder. Vi har arbeidet i de fleste segmenter av bransjen og kan påta oss alt fra prosjekter innen ombygning av næringslokaler til litt større rehabiliteringsprosjekter av borettslag/ sameier.

«Deg i fokus»

 

Fokuset i våre arbeider er, og vil være kvalitet i alle ledd. Vi fortsetter moderselskapets mantra om «å gjøre hverdagen enklere for våre kunder».  Med dette mener vi at vi skal være behjelpelige med finne gode løsninger til store og små oppgaver, samt besørge en stabil og god informasjonsflyt i alle prosjektets faser. Du som kunde av Prosjektservice skal kunne senke skuldrene og stole på at vi utfører avtalt arbeid til avtalt tid og pris.

Har du noe du skulle ha fått utført, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er alltid interessert i å høre om ditt prosjekt.

Send epost til post@prosjektservice-as.no

IMG_6486.HEIC

Vår administrasjon og ansatte

Vi er opptatte av god kompetanseoppbygging og de beste vilkår for våre gode medarbeidere slik at de yter det beste for deg.

Vi tror på våre ansatte og de skal tro på oss, det er slik vi skal levere kvalitetsarbeid.

Vi er pr. i dag fem ansatte, men med et bredt nettverk i alle fag, kan vi håndtere de fleste prosjekter som kommer vår vei. I tiden fremover planlegger vi å øke bemanningen innad i firmaet, og ser for oss på sikt å være åtte til ti egne ansatte. I tillegg har vi flere faste samarbeidspartnere som er kvalitetssikret over lengre tid i tidligere prosjekter.

Administrasjon og ansatte
IMG_7244_edited_edited_edited_edited.jpg

Martin Skarderud

Martin Skarderud

Daglig leder · Medeier

Utdannet som tømrer og med mesterbrev fra 2016 har Martin lang fartstid fra byggebransjen. Kompetansen han har, er bred og fra de fleste deler av bransjen.

 "Min visjon for selskapet er at vi skal eksistere i fremtiden. Derfor er det viktig med kvalitet i alle ledd slik at kundene kan føle seg trygge på oss, og produktet vi leverer."

2021 PM i arbeid.jpeg

Vakans

Prosjektleder

Ledig stilling som

prosjektleder

Vakans

Tømrer

Ledig stilling som

tømrer

2021 PM i arbeid.jpeg

Vakans

Snekker

Ledig stilling som

snekker

2021 PM i arbeid.jpeg

Jobb hos oss

Prosjektservice AS er et selskap i vekst og økende oppdragsmengde gjør at vi trenger flere dyktige medarbeidere.

Vi ser etter selvstendige, engasjerte og flinke håndverkere som ønsker å jobbe sammen med oss.

Som ansatt hos oss får du anledning til å jobbe med varierte og spennende prosjekter.
Den rette kandidaten har fokus på kvalitet, kundeforståelse, kommunikasjon, økonomi og fremdrift.

Send oss gjerne en mail om dette høres ut som noe for deg.

Jobbe hos oss?

Jobb hos oss

bottom of page