top of page

Våre tjenester

Prosjektservice AS tilbyr et variert utvalg av tjenester. Vi utfører det meste av byggningsmessige arbeider og sammen med våre flinke samarbeidspartnere kan vi betjene det fleste typer prosjekter får både det private og profesjonelle markedet.

IMG_1400.JPEG

Utvendige arbeider

Vi utførerer det meste av utvendige arbeider på alt fra boligselskaper til privatboliger.

Trenger din bolig eller uteplass en oppdatering er det bare å ta kontakt.

 

Hva med en lekker uteplass med heltre eik terrasse bord for de lange lyse sommerkveldene?

1-9.jpg

Fotograf: Trond Walsø, Walso Work

Innvendige arbeider

Vi i Prosjektservice kan sammen med våre samarbeidspartnere utføre alt innen innvendig arbeider i din bolig eller næringslokale.

Behov for å oppdatere boligen? vi hjelper deg med å få prosjektet i havn.

 

Bildet er fra oppgradering i leilighet i Oslo.

Innvendig
Utvendig

Rehabilitering av fasade

Er det på tide å oppgradere fasaden på din bolig eller boligselskap?

Vi hjelper deg gjerne med å skifte vinduer og dører, legge om taket, skifte kledning, etterisolering og/ eller oppdatere fasaden på boligen til et nytt og friskt uttrykk.

 

Det er i dag økende fokus på miljø og energiforbruk.  Ønsker du å energi effektivisere din bolig, hjelper vi deg gjerne med utførelsen av dette.

Gulv

I samarbeid med en av Oslo`s beste gulv slipere kan vi være behjelpelige med sliping og behandling av de fleste typer tre gulv.

Med fokus på bærekraftighet og reduksjon av samfunnets trend med bruk og kast er sliping, reparasjon og ny overflatebehandling et supert alternativ til å rive et flott gammel gulv for å legge et nytt. 

 

Dersom det likevel skulle være ønskelig eller behov for nytt gulv, leverer og legger vi også et stort utvalg av fantastiske gulv i alle stiler og prisklasser.

IMG_1070_edited.jpg
Rehabilitering av fasade
Gulv

Fortell oss om ditt prosjekt i dag.

bottom of page